#DearBabyTips: Duurzaam leven met een newborn

Je bent zwanger en het eerste waaraan je denkt is wat je allemaal nodig hebt voor je baby. Wanneer je op internet kijkt zie je enorme uitzetlijsten, die je af zit te werken. Maar achteraf blijkt dat je niet eens alles nodig hebt. Of dat het prima was om een tweedehandse commode of babybedje te kopen. En wanneer je baby eruit is gegroeid wil je die spullen alleen maar uit je huis om zo plek te kunnen maken voor de peuterspullen. Herkenbaar? Ik ontdekte een nieuw concept, Baby Exchangerie, waar je je babyspullen kunt huren/leasen in plaats van te kopen.

Babyspullen leasen

Baby Exchangerie richt zich op het ontzorgen van ouders en ouders-to-be met het leasen van hoogwaardige babyproducten. Hoe fijn is dat? Want naast dat je je producten kunt huren geven ze je ook nog eens advies van wat je echt nodig hebt. Het advies wordt gegeven door Julie, ervaren mama van 2 kleine kinderen en nog 1 op komst. Door dit complete pakket ben je helemaal ontzorgt en tot wel 70% goedkoper uit.

Assortiment met hoogwaardige merken

Je kunt de mooiste merken huren bij Baby Exchangerie, zoals Stokke, Maxi-Cosi, Babybjörn en Sleepyhead. Wanneer je kind eruit groeit, hoef je je geen zorgen meer te maken over het verkopen of weg te gooien, want de spullen kunnen worden ingeleverd, gereinigd en gaan daarna door naar de volgende ouders. Hierdoor worden de producten duurzamer gebruikt en hebben ze een langere levensduur.

Ben je benieuwd welke babyproducten je kunt huren neem dan een kijkje op www.babyexchangerie.nl. Momenteel krijg je 10% korting op je eerste bestelling!

_DSC9282.jpg